Reviews


5 stars after 337 reviews
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/27/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas beetje lauw, 1/26/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 1/25/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en snel als altijd 1/25/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op tijd, vriendelijke bezorger en lekkere pizza 1/18/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2023
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vele jaren onze favoriete pizzabakker! 12/19/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten, op tijd en lekker. Ik vond de kip calzone kruiden niet lekker (als je van kerrie kruiden houdt dan zou ik het wel bestellen maar anders niet. Ik ga zeker nog wel bestellen! 12/19/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
opmerkelijk fijn van smaak en goede ingredienten. 12/14/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had over het hoofd gezien dat er paprika op de frutti di mare pizza wordt gedaan. De smaak daarvan past niet bij vis, zal in Italië nooit op zo'n pizza worden gedaan en overheerst hinderlijk. Ik vond het niet lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's. vlot en vriendelijk bezorgd 11/30/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nog steeds de beste pizza 11/28/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was prima (verpakking, bezorging etc) en de salade en pizza heel lekker 11/24/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd geweldig & snel, de bezorgers zijn altijd zeer vriendelijk en vrolijk! 11/21/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza tot nu toe heb gegeten. Goed en snelle service. Dankjewel pizza Donna Gr This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel, vers, knapperig en vooral geweldig; écht warm afgeleverd. Grote klasse! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon mijn eigen buurtpiza top 11/8/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals iedere keer: optimaal! Alles; bezorging(bijna op de minuut); kwaliteit en hoeveelheid. Ik geniet iedere keer weer van de spaghetti bolognesa 11/5/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service, supersnel, hele aardige bezorger, lekkere pizza & het gelukkigste kind van 4 dus mama ook blij. Dank jullie wel! 10/29/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekkere pizza’s, altijd vriendelijke en snelle bezorging. Bedankt!! 10/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. 😀 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza Donna is de Eerste Pizza Bezorgen in hele Nederland, Die is bekend sinds jaar 1986, Die eerste eigenaar Jacob bekend op het Leidseplein. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza is nooit gekomen ????? Cornelis troostraat 45 10/21/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten en altijd goede service. 10/18/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza Donna is the best! 10/17/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dankjewel voor de goede service. En de lekkere lamshoarma pizza. Hij was oprecht echt lekker! En die knoflooksaus 😋 10/10/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
beste pizzeria van Amsterdam! Altijd warm, vers & snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer optimaal! Ook prijs/kwaliteitverhouding in otde 10/4/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 9/27/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza was er snel, heet en lekker!! Prima service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed kwaliteit en zeer snel altijd. Klantvriendelijk mensen. Mvg Neset This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere bodem! Snel, warm en goed gemaakt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ietwat harde rand verder prima. 9/14/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd, alleen de ui en champignon in de Calzone waren nog rauw 9/13/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles zoals vanouds optimaal! 9/8/2022
Pizza Donna 5 stars after 347 reviews
Pizza Donna