Reviews


5 stars after 510 reviews
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed gevulde pizza maar een beetje te zout 2/5/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snel bezorgd Altijd tevreden bij pizza Donna This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nicolaas Ik heb betere pizza's gegeten, maar niet vaak. Dat was heel lang geleden, in Trastevere, Rome, Italië. Maar voor Nederland (bijna) top. De pizza was royaal belegd. De bodem van mijn 4 Stagione had iets krokanter mogen zijn, en de vulling was misschien iets te hard gebakken, maar de smaak was meer dan voortreffelijk. Dus samenvattend: bijna perfect. Ik kom terug. 2/2/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza! 4 sterren 1/30/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed 1/18/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
kan niet beoordelen wat niet geleverd is. 1/5/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza is lekker, de bezorging is vlot, de pizza is nog warm, en de website is heel handig 1/5/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gelukkig nieuwjaar en ga zo door. 12/30/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de 'track & trace' met stand van zaken bij bestelling is een goed initiatief, maar werkt (nog) niet helemaal naar behoren 12/20/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lief personeel en lekker eten 12/18/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb al vaak bij jullie pizza’s besteld (margarita of pepperoni) via TB en via jullie website en altijd is de kwaliteit goed. Gisteren helaas voor het eerst een pizza van matige kwaliteit. Het lijkt alsof die al gebakken was, even had gestaan en toen opnieuw weer opgebakken. De kaas was een harde korst en de bodem was warm maar taai. 12/13/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Teleurgesteld in pizzadonna. Vertraging bezorging; foute mededelingen op de website over de bezorgingstijd; pizza afgekoeld en dus niet lekker. Ik weet niet of ik de volgende keer weer bestel bij pizzadonna. Het ging altijd goed. Maar ik kan er nu niet meer van op aan. 12/6/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was de pizza weer optimaal!!! 12/1/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beide pizza’s waren overheerlijk en op tijd bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar 12/1/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging! 11/13/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blij met onze bestelling. Ging soepel en het eten was goed. 11/9/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
🍕 🏆🏆 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza die ik vanavond had besteld was echt voortreffelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's, vriendelijk bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden de pizza bodems niet lekker. 11/4/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was de pizza van een uitmuntende kwaliteit. Ben niet voor niets een trouwe vaste klant 11/3/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! As always 11/1/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza gegeten 11/1/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, prima!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza shoarma, beste van Amsterdam! 10/16/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza altijd perfect bezorgd vers en lekker van smaak! Snelle bezorging en warm! Vriendelijke bezorger ook! 10/16/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is traag. Groza kaas bij de pasta? Pizza is niet slecht maar relatief duur. 10/13/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker vers 10/11/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza´s, vlot en vriendelijk bezorgd. 10/10/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 pizza was iets aan de zoute kant. Bezorging was super snel en werd zelfs heet bezorgd. 10/3/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging mag sneller This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer supper alles 9/22/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was ook deze pizza weer uitmuntend. Heerlijk deeg en goed belegd. Het toetje de Tiramisu zoooo heerlijk. Aanrader! 9/21/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone i love it 9/21/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, vlot en vriendelijk bezorgd. 9/15/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en erg lekkere pizza! 9/13/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vanavond de pizza's gekregen, met de smaak zoals we van jullie gewend zijn. helaas zat er nu, op de pizza prociutto di parma geen ruccola sla, erg jammer... Ook waren de pizza's niet erg goed gesneden. 9/11/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten vanavond! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk! Ze mogen wel duidelijker maken wat er onder snackbox valt. Blijkbaar alleen hotwings ipv verschillende soorten snacks. Het was allemaal erg lekker! 9/8/2023
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima de luxe allemaal! 9/5/2023
Pizza Donna 5 stars after 510 reviews
Pizza Donna