Reviews


5 stars after 240 reviews
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker 5/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima lievelingspizza< met asperges. En dan dat heerlijke Tiramisutoetje. Goed als altijd!!!!!! 5/2/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s en snel klaar. Vriendelijk personeel. 4/28/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel regelmatig de Mio Mio pizza echter kwaliteit verschilt per keer. Dit keer te hard gebakken waardoor korst niet lekker smaakt. De ingrediënten zijn niet allemaal aanwezig en slecht verdeeld helaas... Kwaliteit Wisselt per bestelling. 4/22/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's, snel bezorgd 4/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd heerlijk. 3/28/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed hier! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel snelle bezorging, aardige besteller. 3/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 3/19/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim vóór beloofde tijd bezorgd! Geweldig 3/16/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious, Hot and on time! - just like the old days:) Thanks Pizza Donna 3/12/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed heet maar ik woon dan ook dichtbij. En de bodem is super! 2/28/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben sinds 1986 klant bij Pizza Donna. Vanaf de tijd dat Pizza Donna in de 2e Jacob van Campenstraat zat. Dus al zo´n 35 jaar... En niet zonder reden, Pizza Donna levert al decennia de beste bezorg-pizza´s van Amsterdam. Maar sinds kort merkt ik een forse achteruitgang: de pizza´s zijn sloppy, zacht en niet krokant. Mogelijk te kort gebakken of op een te lage temperatuur. De smaak is nog steeds prima, maar de bodem kan echt beter. Tony 2/25/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker veel beleg! 2/24/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza weer en zelfs nog heet bij aankomst 👍🏻 2/23/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima prijs voor prima eten, punctueel en vriendelijk bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jarenlang mijn favoriete pizza’s! 2/4/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle service en lekkere pizza! 2/3/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel bezorgd, lekkere en warme pizza, makkelijk besteld. Heel tevreden. 2/2/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima 1/31/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect thanks Anouar voor deze tip! 1/29/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, groot assortiment en vriendelijke, snelle bezorging. Tip: optie om meteen bij je online bestelling fooi te geven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel en een hete pizza, heerlijk ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik geef een acht mijn zoon een negen, (h)eerlijke prijs voor een (h)eerlijke pizza, vanaf nu ons pizza adres! 1/18/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza’s, snelle en vriendelijke bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza’s en vlot bezorgd 1/8/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden klant. Volgende keer wee, hopelijk met flink korting 😘 1/7/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en super snel! 1/7/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! 12/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/17/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/13/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en je kunt je pizza lekker zelf samenstellen!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere pizza en vriendelijke mensen!! 11/26/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer heerlijk 11/22/2021
Pizza Donna 5 stars after 240 reviews
Pizza Donna