Reviews


5 stars after 173 reviews
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is zo vers en lekker was een genot weer. 10/15/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat er dit keer kaas in mijn Calzone shoarma. Opgegeten, maar desondanks niet mijn ding. Volgende keer is ie vast weer perfect 🥰 10/15/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza en op tijd bezorgd! 10/11/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vindt 2,50 bezorgkosten wel veel. Pizza’s zijn niet echt goedkoop. 10/5/2021
Hoi, Allereerst bedankt voor uw review. Dat waarderen wij ten zeerste. Echter ik snap niet hoe u aan 2,50 bezorgkosten komt. Want wij hanteren geen bezorgkosten
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza's. Erg lekker en om de hoek. Haal het graag zelf op. Aardige mensen 10/1/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, vlot en vriendelijk bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website kan veel gebruikersvriendelijk 9/23/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza 😍 9/22/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, snelle en sympathieke bezorging (de bezorger kwam meteen de trap oplopen om de pizza's op 1 hoog te overhandigen). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Delivered quickly. It tastes good. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza's met fijne dunne bodem, veel keus. Altijd snelle bezorging. 9/11/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke goed belegde pizza. 8/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste bezorging ever 👍🏻 8/23/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien wel beste pepperoni die ik heb gehad. Beetje vettig maar ja had om extra pepperoni gevraagd dus was niet te vermijden. Website gaf opeens aan dat ie klaar was en afgehaald. Dus snel er naar toe gegaan zodat ie niet koud werd, maar was een foutje. Pizza uiteindelijk keurig op afgesproken tijd klaar. Zeker aan te raden! 8/10/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en mooi optijd geleverd 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de bezorging. Nette bezorger!! 8/4/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De 6-kazen pizza is ge-wel-dig! Heerlijke unieke bodem! 8/4/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zelf samengesteld met asperges, paprika, aubergine en spinazie. Helaas erg weinig paprika (en in kleine stukjes, bijna niet terug te vinden). Spinazie was heel zacht (van ontdooide bevroren 'stukken'?). Als keuze op website bij ingrediënten ook 'dubbel' of 2 x zou kunnen, zou fijn zijn. Nu kun je vakje 1 x aankruisen, maar soms willen we extra van een ingrediënt. Bezorging is vrijwel altijd vroeger dan gewenst tijdsbestek. Niet héél erg, maar hoeft niet. Nu 20-20.15 gevraagd; hij was er ca 19u54. Jammer dat we geen mailadres van u vinden. Hadden we dit rechtstreeks kunnen melden. 7/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en supersnel bezorgd! 7/26/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging! Pizza’s nog lekker warm. Prima pizza’s. Heel tevreden. 7/6/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging! Pizza’s nog lekker warm. Prima pizza’s. Heel tevreden. 7/6/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd ok This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was onbeschoft 6/30/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer helemaal lekker. En heel snel bezorgd!! 6/17/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizzas, 6 verschillende besteld, waren allemaal erg lekker. Bodem ook perfect, niet te dik, niet te dun. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke grote pizza’s, altijd nog lekker warm bij aankomst en wordt heel snel geleverd. ❤️ 6/2/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegde heerlijke pizza 5/27/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijk ruim belegde pizza 5/18/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Lekker een snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke goed belegde pizza 5/11/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Pizza’s snel en vriendelijk geholpen ! Aanrader voor afhaal of bezorgen 5/8/2021
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijke rijk belegde pizza. 5/4/2021
Pizza Donna 5 stars after 173 reviews
Pizza Donna