Reviews


5 stars after 510 reviews
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer geweldig 7/10/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s die goed warm aankwamen! 7/5/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd uitstekende spaghetti Bolognesa. Zeer smaakvol en ruim voldoende. Tiramisu is aan te raden als verrukkelijk toetje. En alles voor een aangename prijs en zonder kosten voor bezorging. Zeer klantvriendelijk. 7/2/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meer dan 20 jaar klant en zelden teleurgesteld. Tegenwoordig zitten ze vlakbij me en krijg ik de pizza’s bloedheet bezorgd! Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza!! Vier sterren, en geen vijf. Want deze keer helaas iets aan de koude kant... 6/11/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aardige en behulpzame bezorger hij kwam de pizza's lachend aangeven wenste mij eet smakelijk en nog een fijne avond. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza , zou handig zijn als de fooi voor de bezorger ook meteen via ideal betaald kon worden, heb tegenwoordig geen kleingeld meer in huis. 6/8/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooral de sambal(saus) is erg lekker Pizza's snel klaar en heet bezorgd. Top ! 6/6/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker dank je! 5/24/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top zo als altijd 5/16/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging verbluffend snel! Kwaliteit als altijd in orde. 5/13/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook de pizza fungi was weer niet te versmaden. Prima!!! 5/10/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel! Toppersss 5/6/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vaste klant, die regelmatig bij Pizza Donna besteld meld ik dat ik nooit teleurgesteld ben met mijn bestelling. Alles is optimaal tot rn met de tiramisu. Ze verdienen een pluim. Ook qua bezorging en vriendelijkheid 4/27/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 4/23/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, snel geleverd. 4/10/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 😄 4/3/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 3/25/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was snel in huis. En dat op zondag De site deed me denken aan een andere matige pizza bezorger en is niet heel overzichtelijk. Pizza was top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tasteful pizza and the chickenwings are awesome good. I rate them highly because they are the best in town. 3/16/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles als altijd optimaal tot de heerlijke tiramisu aan toe. Pizza Donna is voor mij een blijfertje 3/14/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza hawaian was heerlijk! Snel en warm bezorgd! 3/12/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor mij is Pizza Donna: Prima Donna 3/11/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, maar ze zouden nog beter zijn als er veel minder zout in zou zitten 3/5/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was lauw. Leek niet helemaal gaar. Uien leken er te laat opgelegd, waarom half-rauw. Jammer, kwaliteit was voorheen beter. Qua website: ben ingelogd. Waarom moet ik steeds opnieuw postcode invullen om te kijken of bij ons bezorgd wordt? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al vele jaren mijn favoriete pizzabezorger! Was ook dit keer weer helemaal goed! 2/23/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle optimaal als altijd 2/22/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was heerlijk,en warm!!! 2/13/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en weer fantastisch lekkere pizza's! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prijzen zijn te hoog voor een pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2024
Pizza Donna Rijnstraat 60 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ontzettend lang moeten wachten. Pizza lauw en zeker niet van de kwaliteit die ik in het verleden van pizza donna gewend was. Groei van het bedrijf lijkt toch echt achteruitgang van kwaliteit 2/8/2024
Pizza Donna 5 stars after 510 reviews
Pizza Donna