Reviews


5 stars after 64 reviews
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was weer heerlijk! 12/2/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 12/1/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Snel bezorgd, goed op temperatuur!! 11/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top!! Dank jullie wel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bedankt voor uw compliment en review
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vergeet New York pizza vergeet Domino’s, dit zijn pizza’s van een hoge kwaliteit met een heerlijke smaak, aanrader! 11/26/2020
Dank voor uw compliment. Wij zullen altijd onze best blijven doen.
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer perfect. Wel 1 tip: het zou handig zijn als je achteraf digitaal een fooi kunt geven aan de bezorger. Ze zijn altijd heel snel en vriendelijk. Helaas heb ik bijna nooit cash in huis. 11/24/2020
Dank voor uw compliment en tip. We zullen proberen dit in te laten bouwen.
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd weer, top! Maar kleine domper: er zat een haar in mijn pizza....:( 11/24/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke rijk belegde pizza! 11/23/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk erg lekkere pizza's en supersnel bezorgd. 11/19/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Jammer dat de Calzone tonijn van de kaart is!! 11/16/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snel 11/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwamen alleen een bakje knoflook saus tekort. 11/10/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestellen van 1 pizza met 2 smaken kan wel iets simpeler worden gemaakt. Maar, de pizza's zijn heerlijk voor een goede prijs 11/5/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam 20 minuten te laat en was niet warm meer. Geen uitleg of mail gekregen ivm gekregen vertraging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en uitstekende levering 10/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The Pizza Donna person on the phone, when my order became very much delayed based on their own online reporting to me on expected delivery time, which I could see on my laptop, after which I contacted them on this delay, made very rude personal sexual innuendoes to me that I found very inappropriate. I have no issue with gay preference, but it is not my cup of tea. I protested, but the male person insisted on his proposed mode of intercourse. I hung up. He should be fired. 10/3/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een lekkere pizza en netjes op tijd bezorgd. 9/28/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb eerder via jullie besteld. Ik vond dit keer - bij uitzondering - de pizza's wat inspiratieloos. Normaal zijn ze super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie hadden vergeten de extra rucola erop te doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent pizza! 9/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service! 9/22/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder smakelijk! 9/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was zoals vanouds: lekkere pizza's, keurig voorgesneden, vlot bezorgd, super! 8/29/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kleinkinderen en ik vonden het superlekker pizza. We gaan vaker hier bestellen :-) 8/28/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warme pizza, ijskoud blikje cola precies om de afgesproken tijd. Heel fijn & lekker! 8/27/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker, consistent. Super! 8/24/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond korst erg hard en bijna taai. Dat merken wij sinds paar weken. Afgelopen jaren , t/m ongeveer mei-juni was die (veel) beter. Nieuw deeg? Andere kok? 8/22/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, super snel en goede website waarbij je bestelling in de gaten kan houden 8/7/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze en vorige keer vonden wij korst (te) hard en vrij dun. Website: vreemd dat ik nog postcode moet invullen om te weten of bij ons bezorgd wordt, terwijl ik al een account heb 8/1/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste uit de pijp 7/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
No comments needed Pizza Donna best pizzas in town period 7/21/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, en snelle, vriendelijke bezorging. Alleen zo jammer dat de site half engels/half nederlands is en geregeld gesloten wordt(ivm drukte). Kan dan wél via thuisbezorgd bestellen.... raar. 7/14/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prettig om tevoren kort tijdsbestek (van kwartier) voor bezorging te kunnen aangeven op de site! Tot nu toe wordt meestal al in eerste minuten daarvan bezorgd. 6/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even lekker! 6/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd top 6/6/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bodem van de pizza was anders dan voorheen. Leek nogal 'machinaal' gemaakt te zijn. Op website moest ik inloggen en opnieuw zoeken of in mijn postcode bezorgd werd. Vreemd. Ik ben al vele jaren klant... 5/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1)Mogelijkheid om fooi toe te voegen aan winkelwagen zou tof zijn. 2)Ik heb het wel door,maar weet iedereen wel dat je op winkelwagen moet drukken om te bestellen/betalen? 5/21/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets minder snel dan normaal, maar wel weer erg lekker. 5/16/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel bezorgd en heerlijke pizza 5/13/2020
Pizza Donna 5 stars after 64 reviews
Pizza Donna