Reviews


5 stars after 48 reviews
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en uitstekende levering 10/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The Pizza Donna person on the phone, when my order became very much delayed based on their own online reporting to me on expected delivery time, which I could see on my laptop, after which I contacted them on this delay, made very rude personal sexual innuendoes to me that I found very inappropriate. I have no issue with gay preference, but it is not my cup of tea. I protested, but the male person insisted on his proposed mode of intercourse. I hung up. He should be fired. 10/3/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een lekkere pizza en netjes op tijd bezorgd. 9/28/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb eerder via jullie besteld. Ik vond dit keer - bij uitzondering - de pizza's wat inspiratieloos. Normaal zijn ze super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie hadden vergeten de extra rucola erop te doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent pizza! 9/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service! 9/22/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder smakelijk! 9/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was zoals vanouds: lekkere pizza's, keurig voorgesneden, vlot bezorgd, super! 8/29/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kleinkinderen en ik vonden het superlekker pizza. We gaan vaker hier bestellen :-) 8/28/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warme pizza, ijskoud blikje cola precies om de afgesproken tijd. Heel fijn & lekker! 8/27/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker, consistent. Super! 8/24/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond korst erg hard en bijna taai. Dat merken wij sinds paar weken. Afgelopen jaren , t/m ongeveer mei-juni was die (veel) beter. Nieuw deeg? Andere kok? 8/22/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, super snel en goede website waarbij je bestelling in de gaten kan houden 8/7/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze en vorige keer vonden wij korst (te) hard en vrij dun. Website: vreemd dat ik nog postcode moet invullen om te weten of bij ons bezorgd wordt, terwijl ik al een account heb 8/1/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste uit de pijp 7/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
No comments needed Pizza Donna best pizzas in town period 7/21/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, en snelle, vriendelijke bezorging. Alleen zo jammer dat de site half engels/half nederlands is en geregeld gesloten wordt(ivm drukte). Kan dan wél via thuisbezorgd bestellen.... raar. 7/14/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prettig om tevoren kort tijdsbestek (van kwartier) voor bezorging te kunnen aangeven op de site! Tot nu toe wordt meestal al in eerste minuten daarvan bezorgd. 6/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even lekker! 6/12/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd top 6/6/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bodem van de pizza was anders dan voorheen. Leek nogal 'machinaal' gemaakt te zijn. Op website moest ik inloggen en opnieuw zoeken of in mijn postcode bezorgd werd. Vreemd. Ik ben al vele jaren klant... 5/25/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1)Mogelijkheid om fooi toe te voegen aan winkelwagen zou tof zijn. 2)Ik heb het wel door,maar weet iedereen wel dat je op winkelwagen moet drukken om te bestellen/betalen? 5/21/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets minder snel dan normaal, maar wel weer erg lekker. 5/16/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel bezorgd en heerlijke pizza 5/13/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best in town 5/13/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, gisteren (zondag 10 mei) waren jullie de fles wijn vergeten (De Boer - Rooseveltlaan 161-3) deze zou meteen worden gebracht, maar toen de pizza op was, en de wijn er nog niet was, heb ik jullie gebeld en de fles wijn afgebeld. Deze is al betaald, kan het geld worden terug gestort? Of kunnen jullie bevestigen dat ik deze nog te goed heb voor een volgende keer? Graag hoor ik van jullie, dank inedeboer@eigennaam.nu 5/11/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Lekkere pizza en hotwings en binnen 20 minuten bezorgd! 5/9/2020
Pizza Donna Tolstraat 130 0206750736
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk, snel, lekker, warm ,betaalbaar. 5/8/2020
Pizza Donna 5 stars after 48 reviews
Pizza Donna